MENU

van 19u tot 1u
 

Ontvangst met Champagne of sinaasappelsap
Bordje met amuses

Soft-shell krab, tonijn, avocado, zuurdesem, Salty Finger 
Rag & Bones, Riesling Australië

Soepje van langoustine, saffraanroom, bladerdeegje

Gebraden roodbaars, doperwt, gegrilde wortel, Ras El Hanout  
Macon Péronne, Domaine du Mont Epin, Chardonnay, Frankrijk BIO

Filet van hert, crème van flespompoen, grondwitloof, spruitjes en schorseneer, gekarameliseerde vijg, jus van hert, amandelkroket 
Crozes Hermitage, Maison des Alexandrins, Syrah, Côtes du Rhône

Chocoladebiscuit, framboos, yoghurt, sinaasappel

Middernachtbubbels
 

VEGGIE SYLVESTERAVOND OP AANVRAAG

Gekleurde tomaat, buffelmozzarella, basilicum, komkommer

Pompoensoepje

Wok van Aziatische groenten en tofu

Gegrilde halloumi, linguini, zuiderse groenten, kruidenolie

Nagerecht
 

SYLVESTERAVOND: 132,00 pp
Menu all-in met Champagne, aangepaste wijnen, waters van Bru, koffie en een glaasje bubbels om middernacht

HOE RESERVEREN?

U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.
 

Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule SYLVESTERAVOND, of ter plaatse in de Infirmerie.

©2021 Infirmerie