MENU

om 19u
 

Ontvangst met Champagne en vers sinaasappelsap
Bordje met amuses

Soft-shell krab, tonijn, avocado, zuurdesem, Salty Finger 
Tondo Bianco, L’Essenza di Puglia, Italië

Soepje van langoustine, dimsum nobashi, saffraanroom

Heilbot, gele wortel, lardo di Colonnata, waterkers, aardappelkrokant
Pouilly Fuissé, Dom. Perraton, Bourgogne

Filet van hert, crème van flespompoen, grondwitloof, spruitjes, gekarameliseerde vijg, jus van hert, amandelkroket
Château Altimar, Solstiche, Bordeaux Rouge

Sylvesternagerecht
Château Ballan-Larquette, Bordeaux Moelleux
 

Champagne om middernacht
 

VEGGIE SYLVESTERAVOND OP AANVRAAG

Gekleurde tomaat, buffelmozzarella, basilicum, komkommer

Pompoensoepje

Wok van Aziatische groenten en tofu

Gegrilde halloumi, linguini, zuiderse groenten, kruidenolie

Nagerecht
 

SYLVESTERAVOND: 138,00 pp
Menu all-in met Champagne, aangepaste wijnen, waters, koffie en een glaasje Champagne om middernacht

HOE RESERVEREN?

U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.

Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule SYLVESTERAVOND, of ter plaatse in de Infirmerie.

De betaling dient te gebeuren 5 dagen na bevestiging van uw reservatie.
 

Vergeet niet: de keuze voor het vegetarische menu dient extra gemeld te worden bij uw reservatie

Indien u bepaalde aanpassingen wenst aangaande allergieën of dergelijke, wees zo vrij dit te vermelden bij uw reservatie.

©2022 Infirmerie