MENU

van 17u30 tot 23u
 

Ontvangst met Cava en fruitsap
Vergezeld van twee hapjes aan tafel geserveerd

Sint-Jakobsvrucht, traag gegaard spek, gele wortel, schorseneer,dashi
Château Grézan, Chardonnay, Languedoc-Roussillon

Soepje van butternut, pompoentoastje, Pastrami, rucola, geroosterde pijnboompitten

Suprême van fazantenhen, crème van aardpeer, savooikool & spekjes, 
appeltjes en veenbes, gebraiseerd witloof, knolselderpuree
Campillo Crianza, tempranillo, Rioja

Amandelbiscuit, pannacotta, passievrucht, witte chocolade, Dulce de Leche
La Galope, Gros Manseng, Côtes de Gascogne
 

VEGGIE KERSTDINER OP AANVRAAG

Gekleurde tomaat, buffelmozzarella, basilicum, komkommer

Pompoensoepje

Gegrilde halloumi, linguini, Zuiderse groenten, kruidenolie

Nagerecht
 

KERSTDINER: 84,00 pp
Menu all-in met Cava, aangepaste wijnen, waters van Bru, koffie

KINDERMENU

Kaaskroketje

Tomatensoepje

Kipfilet, appelmoes, puree
Of
Schartongfilet, tartaarsaus, puree

Chocolademousse
 

KINDERMENU: 30,00 pp
Dranken inbegrepen

HOE RESERVEREN?

U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.
 

Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule KERSTDINER, of ter plaatse in de Infirmerie

©2021 Infirmerie