MENU

om 17u30 
 

Ontvangst met Cava en fruitsap
Vergezeld van twee hapjes aan tafel geserveerd

Sint-Jakobsvrucht, Mangalica, gele wortel, schorseneer, dashischuim
Pinot Grigio Garda, Marco Cottini, Piemonte, Italië

Soepje van butternut, pompoentoastje, Italiaanse ham, rucola, geroosterde pijnboompitten

Suprême van fazantenhen, boutje traag gegaard, crème van aardpeer, spruit & rode kool, appeltjes & veenbes, gebraiseerd witloof, knolselderpuree
Combe des Avaux, Côtes du Rhône, Frankrijk

Grand Dessert, Panna Cotta, veenbes, witte chocolade
 

VEGGIE KERSTDINER OP AANVRAAG

Gekleurde tomaat, buffelmozzarella, basilicum, komkommer

Pompoensoepje

Gegrilde halloumi, linguini, Zuiderse groenten, kruidenolie

Nagerecht
 

KERSTDINER: 92,00 pp
Menu all-in met Cava, aangepaste wijnen, waters van Bru, koffie

KINDERMENU

Kaaskroketje

Tomatensoepje

Kipfilet, appelmoes, puree
of
Koningsdorade, tartaarsaus, puree

Chocolademousse
 

KINDERMENU: 30,00 pp
Dranken inbegrepen

HOE RESERVEREN?

U kan telefonisch reserveren op het nummer 012 44 10 44 of via mail naar info@infirmerie.be.

Uw reservatie is pas definitief na de betaling op rekeningnummer BE97 0017 2741 9749 met vermelding van uw naam, aantal personen en uw gekozen feestformule KERSTDINER, of ter plaatse in de Infirmerie.

De betaling dient te gebeuren 5 dagen na bevestiging van uw reservatie.
 

Vergeet niet: de keuze voor het vegetarische menu dient extra gemeld te worden bij uw reservatie

Indien u bepaalde aanpassingen wenst aangaande allergieën of dergelijke, wees zo vrij dit te vermelden bij uw reservatie.

©2022 Infirmerie