Wine & Dine

Op open fire, in samenwerking met Het Wijnmagazijn.

Datum: maandag 28 juni om 18.30 u
 

AMUSES

Pulled Pork / huisbereide pickles

Aspergesoepje

Gedroogde ham van het black diamond pork

Champagne Damien Hugot Brut ‘Grand Cru’

 

MENU

Carpaccio Agnus-beef / gewokte asperges in vanille-olie
Masseria Pacioli ‘Verdeco-Fiano’
Miraflors Rosé - Domaine Lafage

♦♦♦

Gegrilde asperges / gemarineerde zalm / munt & dille / gin
Zibbibo - Curatolo Arini
Le Rosé - Château Saint Roch

♦♦♦

Sint-Jakobsvruchten / gegrilde jonge wortel / Ras El Hanout
Miraval Blanc - Côtes de Provence
Argali Rosé - Château Puech Haut

♦♦♦

Zeebaars / gegrilde groenten / quinoa / geroosterde paprika
Pouilly Fuissé - Domaine de la Croix Senaillet
Miraval Rosé - Côtes de Provence

♦♦♦

Gerijpte Côte à l’os “Normandië / Choron / aardappeltjes van de Barbecue
Barbera d’Alba ‘Piani’ - Pellisero via een 3-liter fles

♦♦♦

Ananasbrochette / kokos / rum / vanille-ijs
Moscato d’Asti - Cantina Ceste
 

Prijs: 75 euro pp (inclusief wijnen en waters)
 

Enkel via reservatie via keuken@infirmerie.be.

U krijgt van ons een reservatiebevestiging na overschrijving van het bedrag op rekeningnummer op IBAN: BE97 0017 2741 9749 met de vermelding van uw naam en het aantal personen.

©2021 Infirmerie