VRIJDAG 24 & 31 DECEMBER​ van 13u tot 15u

Onderstaande vindt u ons assortiment take away. In de menu’s zijn 2 broodjes en boter per persoon voorzien. Koude voorgerechten worden op bord geserveerd, zodat u de dag zelf niet teveel werk meer heeft. Opwarminstructies worden ook meegegeven.

MENU 1 (4 gangen)

Hazenpastei, herfstslaatje, kweepeer, ham van everzwijn

Witloofsoepje met grijze garnaaltjes

Stoverij van edelhert, appeltjes en veenbes, wintergroenten, knolselderpuree

Crémeux van framboos

42,00 pp

MENU 2 (4 gangen)

Black-tigerscampi, daslook, zeekraal, mini-groenten

Kreeftensoepje met oude armagnac

Filet van hertenkalf, witloof & spruitjes, appeltjes & veenbes, jus van hert, aardappelgratin
Of
Filet van kabeljauw, saffraan sausje, gebakken aardappeltjes,  mini-groentjes, spinazie

Tiramisu met speculaas

Indien gewenst kan het wild vervangen worden door kalfstournedos in het hoofdgerecht
 

49,00 pp

VEGGIEMENU (4 gangen)

Gekleurde tomaat, buffelmozzarella, basilicum, komkommer

Pompoensoepje

Gegrilde halloumi, linguini, Zuiderse groenten, kruidenolie

Nagerecht naar keuze menu 1 of menu 2

42,00 pp

KINDERMENU

Tomatensoepje

Kipfilet, appelmoes, puree
Of
Kabeljauw, tartaarsaus, puree

Chocolademousse

15,00 pp

TAKE AWAY: HOE BESTELLEN?

VOOR KERSTMIS

- afhalen op 24 december van 13u tot 15u

- materiaal terugbrengen op 30 december van 11u tot 15u
 

VOOR NIEUWJAAR

- afhalen op 31 december van 13u tot 15u

- materiaal terugbrengen op 7 januari van 11u tot 15u
 

BESTELLINGEN
enkel via mail naar keuken@infirmerie.be

Graag duidelijk vermelden: de gekozen menu's en het aantal personen, datum (eventuele allergieën).

U krijgt van ons een bevestiging binnen de 48 uur met het juiste bedrag (behalve de waarborg). Daarna vragen wij u om het totaalbedrag binnen de 5 dagen te komen betalen in de Infirmerie.
 

WAARBORG

Wij vragen een waarborg voor het materiaal dat u meeneemt. De betaling dient u cash te voorzien bij afhaling: 5,00/kist, 1,00 /dessertglaasje, 3,00 / bord.

©2021 Infirmerie