De eindejaarsfeesten zijn weer in zicht, na een bewogen jaar wensen wij u onze traiteurlijst voor de feestdagen voor te stellen.

Graag duidelijk vermelden bij uw bestelling: aantal personen, datum, eventuele allergieën

Bestellingen worden afgesloten op 20 december voor de kerstdagen en op 27 december voor oud- of nieuwjaar.

Bestellingen dient u 24u op voorhand door te mailen via keuken@infirmerie.be. U krijgt van ons een bevestiging met het juiste bedrag (behalve de waarborg) Daarna vragen wij u om 50% van het bedrag binnen de 5 dagen via overschrijving op rekening IBAN: BE97 0017 2741 9749 met de vermelding van uw naam en het bestelnummer.

Wij vragen wel een waarborg voor het materiaal dat u mee neemt. Deze dient u wel cash te voorzien. (€ 5 per kist, € 1 per dessertglaasje, € 5 per bord)

Koude voorgerechten worden op bord geserveerd, zodat u zelf niet teveel werk meer heeft, de dag zelf. Opwarm-instructies worden ook meegegeven. Wij voorzien ook 2 broodjes en boter per persoon.

Wij raden u aan om maximum 3 keuzes per gang te nemen, dit om het op te warmen zo gemakkelijk mogelijk te houden. Menu’s liefst per gezelschap.
 

Wij wensen u alvast prettige feesten en een gezond en liefdevol 2021
 

Het voltallige infirmerieteam

Afhaalmomenten

  • 24/12 van 13u tot 16u
  • 25/12 van 8u tot 10u30
  • 31/12 van 13u  tot 16u

Terugbrengen van het materiaal graag op 26/12 van 13 u tot en met 16 u en op 2 januari van 13 u  tot 16 u.

Aperitiefhapjes

Koude receptiehapjes (4 per persoon)    12,50

Gepresenteerd in porseleinen schaaltjes

  • Carpaccio Agnus-beef, truffelmayonaise, rucola, pijnboompit
  • Tataki van zalm, zoetzure komkommer, sojagelei
  • Terrine van eendenlever, rozijnentoastje, confit van vijg
  • Lende van Mangalica en huisbereide pickles
  • Buffelmozzarella, gekonfijte tomaat, basilicumolie

 

Charcuterieplank   12,00

Assortiment van Coppa / Pastrami / Italiaanse boerenham / gekookte nootham / Salami Spinata, gegarneerd met confit van appel en pompoen, rucola, appelkappertjes, enz… (ongeveer een 25-tal schijfjes charcuterie)

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Carpaccio van hert / truffelmayonaise / rucola / pijnboompit   14,00

Vitello tonato / traag gegaarde kalfslende / buffelmozzarella / tonijnmayonaise / mosterdkruid   13,50

Saumon du chef, gemarineerde zalm met dille en munt, gin / yuzu, gekonfijte citroen   13,50

Slaatje van huis gerookte zeeduivel / slaatje / limoenvinaigrette   16,50

hazenpastei / slaatje met noten / vijg / kweepeer / ham van everzwijn   12,50

“Superfoodsalade” Quinoa / seizoen slaatje / feta/ rode biet (Veggie)   12,50

Halve kreeft (600 g) “Belle Vue”, slaatje / tomaat / grijze garnaaltjes / eitjes / cocktailsaus   19,50

 

Warme voorgerechten

Risotto van bospaddenstoel / risotto / truffel (veggie)   12,50

Zeetongfilets (2) gevuld met zalm / kreeftensaus / rivierkreeft / mini-groentjes   17,50

Gebakken Sint-Jakobsvruchten (3) / gele wortel / traag gegaard spek / gewokte groene asperges / balsamico   16,50

Kabeljauw / zeekraal / broccollini / dashi   14,50

Zeeduivel / prei / witte wijnsaus/geplette aardappel   15,50

Black tiger scampi met daslookroom (5) en groenten   14,50

Soepen per liter

Pompoensoepje met Italiaanse ham   9,00

Kreeftensoepje met oude armagnac   15,00

Witloofsoepje met grijze garnalen   9,00

Hoofdgerechten

Suprême van fazant / savooikool en spekjes / witloof / appeltjes en veenbes / knolselderpuree   19,50

Filet van hertenkalf / witloof & spruitjes / appeltjes & veenbes / jus van hert / aardappelgratin   26,50

Stoverij van edelhert / appeltjes en veenbes /wintergroenten / knolselderpuree   17,50

Tournedos van kalf / mini-witloof / oesterzwam / marjolein / aardappelgratin   21,00

Gevulde kalkoenfilet / grotpaddenstoel / seizoen groenten / rozemarijn / gebakken aardappeltjes   15,50

Black Tiger scampi (9) met daslookroom en groenten   22,50

Kabeljauwhaas / kreeftensaus / geplette aardappel / mini-groentjes   23,50

Filet van jonge tarbot / saffraan sausje / gebakken aardappeltjes / mini-groentjes / spinazie   29,50

Vegan wok (kokosmelk, rode curry, tofu, groenten, rijst)   15,50

Extra portie wintergroenten (mengeling witloof, spruitjes, shi-takes, worteltjes   6,50

Indien u verse kroketten wenst, als aardappelgarnituur kan dit ook   + 4,00

Nagerechten

Tiramisu / crumble van speculaas   8,00

Chocoladeschuim   7,00

Koude sabayon / rode vruchten / coulis   8,00

Marquise au chocolat / bloedappelsien / kweepeer   9,00

Trio van nagerechten (chocoladeschuim / pannacotta / Tiramisu   9,00

Menu 1 - 34,50 pp

Hazenpastei / herfstslaatje / kweepeer / ham van everzwijn

Witloofsoepje met grijze garnaaltjes

Stoverij van edelhert / appeltjes en veenbes / wintergroenten/knolselderpuree

Chocoladeschuim

Menu 2 - 42,00 pp

Carpaccio van hert / truffelmayonaise / rucola / pijnboompit

Pompoensoepje met Italiaanse ham

Suprême van fazant / savooikool & spekjes / witloof / appeltjes & veenbes / knolselderpuree
OF
Kabeljauwhaas / kreeftensausje / geplette aardappel / mini-groenten

Trio van nagerechten

Menu 3 - 49,00 pp

Slaatje van huis gerookte zeeduivel met limoenvinaigrette

Kreeftensoepje met oude armagnac

Filet van hertenkalf / witloof & spruitjes / appeltjes & veenbes / jus van hert / aardappelgratin
OF
Filet van jonge tarbot / saffraan sausje / gebakken aardappeltjes / mini-groentjes / spinazie

Marquise au chocolat / bloedappelsien / kweepeer

Warm buffet met een voorgerecht vooraf (min. 10 pers.) - 49,00 pp

Carpaccio van hert, truffelmayonaise, rucola, pijnboompit
OF
Saumon du chef, yuzugel en gekonfijte citroen
 

Fazant
Stoverij edelhert
Kabeljauwhaas
Zeeduivel

Witloof / appeltjes & veenbes / savooikool & spekjes / worteltjes
Aardappelgratin / geplette aardappel met verse kruiden

Trio van nagerechtjes

Er bestaat de mogelijkheid indien gewenst om chafing dishes te huren aan € 17/stuk brandpasta inbegrepen

Kindermenu - 15,00 pp

Tomatensoepje

Kipfilet appelmoes, puree
OF
Kabeljauw, tartaarsaus, puree

Chocoladeschuim

Begeleidende wijnen, op voorhand te bestellen

Bubbels

Cava Grans Moments   8,60

Cava Grans Moments Rosado   11,00

Franciacorta Brut Millesimato   19,00

Champagne Damien Hugot Grand Cru Blanc de Blancs   26,00

Witte wijnen

Pouilly Fumé ,Sauvignon Robert Cantin, Loire Frankrijk   20,00

Chablis, Chardonnay  Domaine Besson, Bourgogne Frankrijk   17,00

Meursault, Chardonnay Domaine Bouzereau, Bourgogne Frankrijk   36,00

Pinot Grigio, Collio, Friuli, Italië   15,00

Rosé wijnen

Miraval Rosé, Cultwijn van Angelina Jolie & Brad Pitt, Côtes de Provence    20,00

Rode wijnen

Vacqueyras, Cave de Gigondas, Côtes Du Rhône, Frankrijk   14,00

Châteauneuf-du-Pâpe, Dom. De la Présidente, Côtes du Rhône, Frankrijk   26,00

Givry, Maison Chanson, Bourgogne Frankrijk   23,00

Ch. Petit Bocq, Saint-Estephe,Cru Bourgeois Haut-Médoc, Frankrijk   25,00

Ch. Croque-Michotte, Saint-Emilion Grand Cru, Saint-Emilion, Frankrijk, BIO   35,00

Gevrey-Chambertin, les Parcellaires de Saulx, Bourgogne frankrijk   50,00

Villa Antinori, Chianti Classico, Riserva, Toscane, Italië   23,00

Lucarelli, Sangiovese, Puglia, Italië   8,00

Brunello Di Montalcino, Castello Banfi, Toscane, Italië   43,00

Barbera d’Alba, Piani, Pellissero, Piemonte, Italië   20,00

Barolo, Cascina Amalia, Piemonte, Italië   32,00

Reserva De Bardos, Ribera del Duero, Spanje   17,30

©2020 Infirmerie